Catch Coffee Roasters is een koffiebranderij die uit een absolute passie voor koffie haar missie heeft gemaakt om topkoffies voor iedereen toegankelijk te maken.


Wanneer we zeggen dat we gepassioneerd zijn door koffie dan is dat een understatement. Als voormalig  thuisbrander beschouwden wij  onszelf als ware ‘coffeegeeks’ maar feitelijk gezien stonden we pas aan het begin van onze speurtocht en ontdekking van echt grootse koffie.


Op een dag kwamen we in contact met de die-hards van het eerste uur uit het ambacht; mensen die destijds de grondvesten hebben gelegd van o.a. de SCAE en momenteel van Brazilie en Panama, van Singapore t/m Mexico en van Japan tot Frankrijk  gevraagd worden voor hun wetenschappelijke inzichten in de verschillende processen en aspecten van het hele koffieproces. Op alle gebieden hebben wij inmiddels een eigen netwerk gecreeerd van top specialisten. Van voormalig head jury leden van de WK cupping t/m plantagehouders en van botanica specialisten  t/m ontwikkelaars van s'werelds meest geavanceerde roostermachines. Alle mensen uit dit netwerk stelt ons in staat ons clienteel een bespoke product en dienst te leveren.


Het meest wonderbaarlijke is wel de enorme 'leverage' tussen schijnbare onbelangrijke details en het resultaat in de roostermachine en je uiteindelijk cup.  Naast het wetenschappelijke brengt een kop koffie mensen met verschillende levens samen. Het opent deuren voor ontmoetingen, inspiratie en ideeën. Daarom houden we zoveel van koffie.


Bij Catch  Coffee geloven we dat koffie telen en het uiteindelijk roosteren een ambacht is dat naast wetenschap, de human touch nodig heeft om de beste kwaliteit te kunnen bereiken.

Immers koffie branden zonder passie is geen ambacht maar slechts productie.

Wanneer je eenmaal de meesterlijk geroosterde Catch Coffee Roasters geproefd hebt dan wil je niets anders meer.


Geloof ons vooral niet op ons woord maar proef Catch Coffee Roasters, geniet en haast je langzaam.


Catch Coffee Roasters,

Drink it forward!